Digitaal oriënteren
Koop online
Plan een winkel afspraak
Maak een proefrit


Pointerfietsen.nl | The Original Online Dealerstore.
 
Marco’s Bikes
Oprichter; Marco Windt. Een fanatieke fietser zowel in de zomer als in de winter. Een echte sporter in hart en nieren met liefde voor fietsen. Sinds 1994 is Marco gestart om van zijn hobby zijn werk te maken en heeft met zijn drive met fietsen Marco’s Bike geopend.
In 2013 heeft hij een ander pand betrokken waardoor de winkel meer in het centrum van Schagen gevestigd is. Marco’s Bikes is een eenmanszaak waardoor de klant altijd door de zelfde persoon te woord word gestaan en en vriendelijk geholpen word. Marco doet zelf de verkoop en de werkplaats bemannen. Dit doet hij al jaren met hart en ziel. Service en vakmanschap staat bij Marco hoog in het vaandel! Vriendelijke groeten, Marco Windt
Marco’s Bikes Schagen.
 
Digitaal oriënteren op je mobiel, gewoon bij je eigen Pointer dealer | Pointer heeft daarom een breed assortiment van actuele fietsen en E-Bikes met een eigentijdse look. Voor ieders smaak en ieders budget is er wel een moderne Pointer fiets of een Pointer E-Bike te vinden. Degelijk gebouwd, met uitstekende onderdelen en accessoires en gegarandeerd goed voor jarenlang fietsplezier.

Online een fiets, E-bike kopen of juist een bedrijfsfiets aanschaffen met fiscaal voordeel waarbij je de nota in kunt leveren bij jou eigen werkgever? Informeer bij je werkgever wat er mogelijk is. Er zijn twee mogelijkheden: een bedrijfsfiets
verstrekken aan de werknemer of het geven van een vergoeding zowel compleet of in een gedeelte. De werknemer is dan eigenaar van het product en heeft geen maandbedrag van bijvoorbeeld: 36 m/d. Maar een fiscaal voordeel op de aanschafprijs via zijn of haar eigen werkgever.